Kap Kek Makinesi

175



Temel malzemeler ve hamur dökücüleri:
Bu süreç hamurun ana bileşenlerinin ön mixerde (pre-mixer) karıştırılması ve hazırlanan hamurun turbo mixerdeki tanka pompalanmasını içerir. Buradaki muhafaza tankı çift cidarlıdır ve soğuk su sirkülasyon sistemine sahiptir, böylece hamur sıcaklığı istenilen seviyede tutulabilir.

Turbo mixer depolama haznesindeki hamur pompa ile bir filtreden geçirilir. Bir sonraki aşama hamuru homojen hale getirme ve havalandırmadır. Son olarak hamur dökme makinesi istenilen ağırlıklara uygun olarak hamuru pişirme bandına yönlendirir.

-Kap kek üretiminde tüm komutlar PLC kontrol sistemi tarafından verilir.
- Homejenizer: hamur dokusu ve hacim bakımından ürün kalitesini arttırmak ve daha iyi bir bitmiş ürün elde edebilmek için kullanılır.
- Yüksek üretim miktarı elde edebilmek için pişirme bandı eni 1,2 metre ila 2,5 metre olan ve pişirme uzunluğu 12 metre ile 36 metre arasında değişebilen tünel fırın üretimlerimiz mevcuttur.
- Üretim miktarı 10000 / 40000 adet/saat tir, bu tünel fırın uzunluğuna göre değişiklik gösterir.

gönderilen yorum yok.